logo

TAPET. PERSONALIZARE PERETI SI PRINTARE CU VOPSEA LATEX

Una dintre achizitiile obtinute prin Fondurile Europene in 2017 este imprimanta HP ce tipareste cu vopsea LATEX. Am urmarit in acest sens o nisa a spatiilor interioare din domeniul sanatatii de exemplu colantarea si personalizarea peretilor din saloanele si camerele destinate copiilor in aripile de pediatrie sau a cabinetelor private de pediatrii dar si personalizarea salilor de joaca sau somn din gradinite, scoli dar si in sali cu tematice tehnice din licee si universitati, cernelurile pe baza de apa HP Latex fiind inodore cu o gama de culori foarte vii si proaspete la o calitate ireprosabila de ultima generatie. Pe langa toate astea, latexul nu necesita laminare astfel, lucrarile ies mai accesibile la pret fata de folosirea colantului clasic vopsit cu cerneluri pe baza de solventi care necesita laminare.

 

TAPETUL PERSONALIZAT sau FOTOTAPETUL – este o varianta accesibila de personalizare a peretilor cu imagini alese de dumneavoastra, la rezolutie mare si frumoasa. Acesta poate fi realizat pe suport de hartie sau panzat si datorita Tehnologia LATEX cu care se printeaza pe baza de apa si inodora, poate fi utilizat pentru amenajarea peretilor din spatii comerciale, showroom-uri, targuri expozitionale, scoli, gradinite sau sedii de birouri precum si in spatii de locuit – camera copiilor, dormitor sau living.
STICKERELE SAU AUTOCOLANTUL DESTINAT LIPIRII PE PERETI – se pot realiza in formele, culorile sau imaginile dorite de dumneavoastra. Ele sunt taiate pe o alta achizitie obtinta de noi prin Fondurile Europene 2017 si anume pe cutter ploterul de ultima generatie de la Summa. Aceste stickere pot infrumuseta sau revigora spatiul de lucru prin imagini sau mesaje motivationale. Avem in portofoliu sali de sport, birouri sau cabinete din mai multe arii de activitati gen stomatologie, psihiatrie, pedagogie si altele.