logo

COLANTARI AUTO SI COLANTARI SPATII COMERCIALE

  • Colantare auto Top Advertising - productie publicitara Valcea

COLANTAREA AUTO (car wrapping) se realizeaza dupa o grafica de exceptie si se folosesc materiale si echipamente performante, o echipa care denota profesionalism prin tot ceea ce face si peste 12 ani de experienta in domeniul productie publicitare. Acestea sunt doar cateva caracteristici care se reflecta in calitatea produselor pe care le putem realiza pentru dumneavoastra. Suntem alaturi de clienti si nevoile lor in orice situatie si in conditiile oricarui termen de executie si livrare. Facem totul posibil pentru rezultate exceptionale. REPEDE SI BINE!

Procesul tehnologic cuprinde 3 etape si anume:
– pregatirea autoturismului pentru colantare adica demontarea elementelor gen oglinzi, manere chedere, faruri etc si apoi curatarea foarte bine a tablei cu solutii destinate special acestui domeniu.
– aplicarea colantului potrivit pe suprafetele drepte si curbe ale masinii
– finisajele aduse ulterior adica eliminarea surplusului de colant ramas si aplicarea jetului de caldura asupra a ceea ce a ramas colantat.
Colantam atat suprafetele din tabla ale masinilor, dubelor sau camioanelor cat si prelata tirurilor.
_________________________

COLANTAREA SPATIILOR COMERCIALE este de departe cea mai accesibila forma de publicitate de mari dimensiuni si nu numai. O grafica buna iti va pune in evidenta spatiul comercial si va atrage cel putin curiozitatea potentialilor clienti. Cateodata, avem capacitatea de a produce si monta in aceeasi zi. REPEDE SI BINE!

Colantam magazinele atat pe afara cat si prin interior. Autocolantul se poate aplica atat pe zidurile magazinelor cat si pe geamuri, pe oglinzi sau chiar pe podea, gresie, tavan sau faianta.

Data: September 03, 2013