logo

Litere volumetrice iluminate cu leduri si casete luminoase de diferite forme

  • litere si casete luminoase - Top Advertising productie publicitara Valcea
  • materiale publicitare
  • reclame luminoase SHOPPING CITY NEPI

LITERE DIN POLISTIREN, ILUMINATE CU LED, atat prin fata cat si prin halou, sunt inventia echipei noastre. Este un produs unicat … deocamdata. Sunt ceva mai accesibile ca si pret fata de literele cu corpul confectionat din aluminiu sau pvc, se produc foarte repede, finisajele sunt facute cu aparate de inalta tehnologie astfel se elimina orice eroare umana sau defecte de manufacturare, iluminare se face cu leduri, ceea ce inseamna un consum de curent redus, o lumina puternica iar avantajele pot continua. Se monteaza cu garantie extinsa. Orice culoare sau forma. Outdoor Signage. REPEDE SI BINE!

______________________
CASETE LUMINOASE in diferite forme si la preturi accesibile, intr-un timp cat mai scurt. Tipul materialelor folosite este variat, intr-un final si cu ajutorul nostru, clientul fiind cel care alege cea mai buna varianta de raport calitate/pret/timp de montaj, in functie de bugetul dedicat acestui tip de reclama, indispensabila de cele mai multe ori. Avem capacitatea de a produce si monta in aceeasi zi. REPEDE SI BINE!
______________________

Casete si literele luminoase se pot monta atat pe fatadele cladirilor cat si pe plafonul lor sau in interiorul magazinelor. Sunt rezistente la apa si se pot realiza in diferite forme si culori, iluminarea facandu-se cu leduri.