logo

Masa de taiere si debitare placi rigide

Echipamentul perfect pentru finisarea digitala, cu posibilitati practic nelimitate.
Acum taiem cea mai vasta gama de materiale – ambalare, signaletica, display-uri sau pe aproape orice material de la vinil si placi acrilice sau dibond pana la lemn si MDF. Masa de taiere Esko Kongsberg achizitionata, este perfecta pentru orice lucrare sau aplicatie pe care o avem de facut. Gama de instrumente de specialitate disponibile ofera viteza, putere si flexibilitate pentru manevrarea automata a unei game vaste de materiale.
Noua masa Kongsberg achizitionata, detine functionalitati unice, cum ar fi:

– frezare performanta cu HP MultiCUT si motor de 3KW: asigura o viteza de frezare de pana de 3 ori mai rapida decat ce este standard pe piata.
– optiunea Backscore realizeaza taierea si biguirea pe ambele parti ale materialelor, cu aliniere perfecta.
– schimbarea uneltelor in secunde, fara pierderi de timp.
– identificarea automata pe baza de cod de bare asigura schimbarea rapida a instrumentelor si preintampina erorile de utilizare.
– sistemul performant de memorare a setarilor economiseste timp intre lucrari, deoarece instrumentele nu necesita reglari si parametrii optimi de functionare sunt presetati pentru diferite tipuri de materiale.
– sistemul cu camera si pointerul laser asigura o potrivire rapida a materialelor si face operare extrem de facila si precisa.
– sistem de siguranta avansat, dinamic si eficient ce respecta reglementarile internationale.