logo

Tapet personalizat. Personalizare pereti si printare cu vopsea latex

  • tapet
  • tapet camera copii
  • tapet camera copii
  • tapet camera copii
  • tapet camera copii
  • tapet personalizat

Una dintre achizitiile obtinute prin Fondurile Europene la sfarsitul anului 2017 este imprimanta HP ce printeaza cu vopsea LATEX. Am urmarit in acest sens o nisa a spatiilor interioare din domeniul sanatatii, de exemplu colantarea si personalizarea peretilor din saloanele si camerele destinate copiilor in aripile de pediatrie sau a cabinetelor private de pediatrii dar si personalizarea zidurilor salilor de joaca sau somn din gradinite, scoli cat si in sali cu tematici tehnice din licee si universitati, cernelurile pe baza de apa HP Latex fiind inodore, cu o gama de culori foarte vii si proaspete la o calitate ireprosabila de ultima generatie. Pe langa toate astea, latexul nu necesita laminare astfel, lucrarile ies mai accesibile la pret fata de folosirea colantului clasic vopsit cu cerneluri pe baza de solventi care necesita laminare UV.

TAPET PERSONALIZAT sau FOTOTAPET – este o varianta accesibila de personalizare a peretilor cu imagini alese de dumneavoastra, la rezolutie mare si frumoasa. Datorita vopselei LATEX cu care se printeaza, pe baza de apa si inodora, tapetul poate fi utilizat pentru amenajarea peretilor din spatii comerciale, showroom-uri, targuri expozitionale, scoli, gradinite sau sedii de birouri precum si in spatii de locuit – camera copiilor, dormitor sau living.

STICKER SAU AUTOCOLANT DECUPAT PE CONTUR, DESTINAT LIPIRII PE PERETI – se pot realiza in formele, culorile sau imaginile dorite de dumneavoastra. Ele sunt taiate pe o alta achizitie obtinta prin Fondurile Europene si anume pe cutter ploterul de ultima generatie de la Summa. Aceste stickere pot infrumuseta sau revigora spatiul de lucru prin imagini sau mesaje motivationale. Avem in portofoliu camere de copii, sali de sport, birouri sau cabinete din mai multe arii de activitati gen stomatologie, psihiatrie, pedagogie si altele.

Livram tapet personalizat in toata Romania!