tapet personalizat TOP Advertising
tapet personalizat TOP Advertising

Tapet personalizat GALATI

Ati ajuns pe aceasta pagina pentru ca sunteti in cautarea de tapet pentru a amenaja un spatiu interior care sa arate unic. Ati cautat tapet in magazinele din GALATI si nimic nu a ajuns la inima dumneavoastra? De ce sa cumparati tapet din magazin cand va puteti crea propriul tapet personalizat? 

Firma noastra Top Advertising detine echipamente pentru tiparirea tapetului personalizat pe care il putem livra prin curier rapid in locatia dumneavoastra din GALATI. Ne asiguram ca tapetul este ambalat corect pentru a ajunge la dumneavoastra in GALATI ca si cum l-am fi predat personal.

Ce tipuri de tapet puteti produce?

Putem produce tapet din orice imagine care sa aiba rezolutie inalta. Daca ne contactati si ne explicati proiectul dumneavoastra va putem ajuta cu sugestii. In general, clientii nostri cauta:

  • tapet personalizat camera copii GALATI
  • tapet personalizat pentru living GALATI
  • tapet personalizat pentru spatii comerciale si magazine GALATI
  • tapet personalizat pentru restaurante in GALATI
  • tapet personalizat pentru bucatarii GALATI
  • tapet personalizat pentru birouri GALATI
  • tapet personalizat pentru gradinite si spatii de joaca pentru copii din GALATI

Pentru fiecare dintre aceste tipuri de tapet folosim materiale de calitate care sunt non-toxice si care sunt sigure, inclusiv pentru copii. Culorile folosite sunt culori profesionale, rezistente la actiunea razelor UV, care isi pastreaza luminozitatea si culoarea timp indelungat. Tapetul pe care il furnizam este tapet din vinil rezistent la murdarie. Se spala simplu cu o carpa umeda. 

Noi nu asiguram montajul tapetului in GALATI dar va asiguram ca tapetul se monteaza foarte usor de catre orice firma de amenajari interioare din GALATI.

Fie ca doriti sa faceti o surpriza copilului dumneavoastra, fie ca doriti sa personalizati peretii din biroul firmei dumneavoastra din GALATI apelati la noi cu incredere si va ajutam cu informatii si sugestii.

Contact TOP Advertising

Lasă un răspuns